Utendørstrapp

feb 17, 2022

Nå er det ikke lenge igjen før sommeren står for døren, og da begynner man ofte å planlegge årets utendørsprosjekter.

I år er det kanskje på tide å bytte ut eller installere en utendørstrapp til boligen? Vi leverer et bredt utvalg av utendørs trapper, så det første du må tenke gjennom er hvilket design du ønsker og hvilket materiale du ønsker at trappen skal være i.

 

Galvanisert stål

Vanligvis leverer vi utendørstrapper i galvanisert stål. Dette er stål som har fått en ekstra beskyttelse gjennom galvaniseringen, og er mer beskyttet mot rust og vær. Disse kan pulverlakkeres, og leveres i forskjellige farger. Dette er en moderne trapp, hvor du ikke trenger å tenke på vedlikehold og lakkering år etter år.

 

Accoya

Det kan også være lurt å se på muligheten med forskjellige materialer. Dersom man velger en utendørstrapp i stål, kan man myke den opp ved å legge til tre. En ide er å legge til trappetrinn i vedlikeholdsfritt tre som Accova.

Accova er utviklet fra furu og er fritt for miljøgifter, og kan vise til 50 års garanti. Dette er et trygt valg til din utendørstrapp.

punktfestet_utendørstrapp i tre

Enten du ha behov for en liten og kort trapp foran huset ditt, eller en spiraltrapp med fra terrassen så kan Trappeksperten hjelpe deg med å finne en løsning som vil stå i stil til ditt hus og din lommebok.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat, og vær klar til å nyt sommeren hjemme i din egen hage.

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

15 + 2 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no