Trapp byggesett – Modultrapp

feb 24, 2022

Modultrapper eller trapp byggesett er en moderne og enkel trapp som vanligvis installeres i et hjem, i en garasje eller på hytta. De er populære blant boligeiere som liker gjør-det-selv-prosjekter.

De er også et godt valg for boliger med litt lite plass til overs, men som har et nivåer som må nås ofte og enkelt. Loft og kjeller er ideelle steder å bruke modultrapper. Disse trappene kan også installeres i trangere passasjer eller mindre rom som normalt sett ikke har plass til trapp. Disse trappene blir ofte valgt på grunn av enkel installasjon, mange modellalternativer og tilpasningsmulighetene de tilbyr. Selv om det antas å være en rett trapp, kan en eller to kvart omganger settes inn slik at de kan roteres og transformeres. Til tross for en modultrapps plassbesparende egenskaper, betyr ikke installasjonen at trappebruken oppleves som ubehagelig. Trappene er som oftest designet for en god og behagelig bruk. På lik linje med mer tradisjonelle trapper.

Rekkverk til modultrapper er heller ikke begrenset til stål eller metallmaterialer. Det er ikke uvanlig at de som er interessert i å installere modultrapper, velger tre eller til og med plastrekkverk i stedet for de tradisjonelle metallalternativene. I tillegg kan rekkverk justeres ved hjelp av spesialbeslagene som modultrapper kan skilte med.

Gjør det selv

Modultrapper kan fremheve ethvert hjem. Estetisk kan de modifiseres for å passe til stilen eller den generelle følelsen av romme ditt. Stigning, dybde, høyde og rotasjon er kun noen av de få tingene som kan endres slik at trappene passer til akkurat ditt hjem. I tillegg vil ikke modultrapper blokkere lys på samme måte som en større tradisjonell trapp.

De kan installeres for både praktiske og estetiske grunner. For eksempel kan de installeres på en måte som minimerer uttrykket og farene fra skarpe kanter i et hjem. Disse typer konfigurasjoner kan være nyttige for hjem med funksjonshemmede, eldre eller barn.

Gjør-det-selv installasjonssett inkluderer vanligvis alle materialene som kreves for installasjonen. Generelt kan installasjoner utføres med grunnleggende verktøy som finnes i enhver husholdning. Installasjonssettet kan ved relativt mange tommelfingre settes opp raskt og enkelt. Du trenger absolutt ikke være rakettforsker eller byggmester for å få dette til selv.

Skulle du mangle tid eller rett og slett ikke vil bruke tid på dette selv. Kan vi selvfølgelig komme og installere trappen for deg. Ta kontakt i dag for en hyggelig prat. Så finner vi sammen akkurat den modultrappen som passer best for deg og ditt hjem.

Gå til vårt store utvalg av modultrapper.

 

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

10 + 14 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no