Ståltrapp – Et robust og slitesterkt design

mar 15, 2022

Er tiden inne for å gi trappen din et helt nytt utseende, eller skal du bygge ny trapp? Det kan innebære mange vanskelige valg og viktige avgjørelser man må ta stilling til. Trappen skal ikke bare være pen og se på, og levert i et design som passer inn i resten av interiøret. Men den skal også være robust og sikkert montert med riktig type materiale og tilbehør for å tilby en trygg og sikker tilgang mellom de forskjellige etasjene.

Og et godt tips for deg som er ute etter den perfekte kombinasjonen av design, styrke og sikkerhet er å investere i en slitesterk ståltrapp. Ståltrapper er ikke bare et utmerket valg utendørs som forbindelse mellom hagen og terrassen eller som en trygg vei ned klippene til vannet. Trappen blir også et interessant og rustikt blikkfang når de plasseres innendørs.

Fortsett å lese for å finne ut mer om fordelene med ståltrapper og hvilket tilbehør som er viktig for å gi dem både en stilig og sikker konstruksjon.

 

Velg tilbehør til din ståltrapp

Ståltrapper er et godt alternativ for boliger og kontorer samt i skoler og offentlige lokaler. Dette er takket være sin robuste og stabile konstruksjon. En inngangstrapp i stål er for eksempel ikke like glatt som en tretrapp hvis det er vått og regnfullt ute. I tillegg holder materialet god stand mye lenger selv om det utsettes for fuktighet, vind og store temperaturforskjeller som vi finner i Norge.

 

For å gi din nye ståltrapp akkurat det utseendet du er ute etter, kan du velge mellom farger og rekkverk i ulike materialer. Invester i tilbehør i rustfritt stål for et stilig utseende eller bryt av med rekkverk i tre og glassrekkverk for et litt mykere uttrykk. Sistnevnte passer særlig godt på en innendørs trapp.

Våre håndverkere har lang erfaring og stor kunnskap for å kunne utføre de fleste typer trappekonstruksjon. Vi vil samtidig gi deg muligheten til å utforme trappene helt etter dine ønsker. Vær trygg på at vi hjelper deg med både innendørs- og utendørstrapper. Hele veien vil vi guider deg gjennom  prosessen, fra idé til montering, for til slutt å levere et sluttresultat som matcher dine forventninger. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale. 

 

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

5 + 2 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no