Spiraltrapp

Spiraltrapp er svært populær og plassbesparende løsning, da den krever minimalt med gulvplass. Dette gjør spiraltrappen til en nyttig løsning for alle miljøer. I tillegg er en spiraltrapp visuelt tiltalende.

Trappeksperten tilbyr spiraltrapper for både innendørs og utendørs bruk som oppfyller kravene til kvalitet, holdbarhet og sikkerhet. De kan leveres med trinn i tre eller stål, og bærende konstruksjon og rekkverk i stål. Dersom du ønsker et mer eksklusivt preg over din spiraltrapp så kan vi sette inn en sideplate i klart eller farget glass. Våre spiraltrapper kan leveres i alle størrelser fra 120 cm i diameter til større løsninger for over 200 cm. Snakke med oss om dine ønsker, stil og plass, sp kan vi komme opp med et forslag og løsning som passer din stil. 

Dersom du ønsker en rimeligere spiraltrapp, kan du eventuelt vurdere våre modulære løsninger. Disse kan du montere selv, selv om det selvsagt en en tjeneste vi også tilbyr.

spiraltrapp - trappeksperten.no

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

4 + 6 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no