Spiraltrapp utendørs

apr 12, 2022

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til både privatpersoner og bedrifter.

 

Nødutgang

En spiraltrapp er en plassbesparende trapp, og på næringsbygg brukes den ofte i forbindelse med nødutganger og rømningsvei. Trappen har ikke behov for mye areal, og kan ofte monteres på alle eksisterende bygninger og tilpasses både høyde og bredde. Dette gjør også at en utendørs spiraltrapp kan monteres på plasser det ellers er vanskelig å komme til.

 

Sikkerhet

En spiraltrapp vil alltid monteres med rekkverk, som gir god sikkerhet og støtte i det som kan oppstå til å være en stressende situasjon. Dette er en stabil konstruksjon, som holder stand i ulike vind- og værforhold. I tillegg kan man installere trinn som gir god støtte og minimerer muligheten for å skli. Trappene levert av Trappeksperten kommer i galvanisert stål – en av de mest effektive og utprøvde overflatebehandlingene som finnes for denne type konstruksjon.

 

Tilpasset

Vi vil også tilpasse trinnhøyden, antall trappetrinn samt at du selvsagt velger om du ønsker høyre- eller venstresving på trappen. Vi hjelper deg med disse avgjørelsene, og kommer med veiledning om hva man bør hensynta.

 

Dersom du er på jakt etter en spiraltrapp utendørs så kan dukontakte oss i Trappeksperten. Vi tilbyr både uforpliktende tilbud og kan selvsagt avtale tid for befaring.

 

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Innendørs glassrekkverk

Hvorfor du bør installere glassrekkverk Installering av glassrekkverk kan gi et preg av tidløshet og eleganse til et...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

10 + 12 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no