Spesialtrapp / Designtrapp

apr 18, 2022

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den fortjener? Det kan også hende at du har utfordringer med plass. I alle disse tilfellene kan vi hjelpe deg med en designtrapp som er tegnet akkurat til din bolig.

 

Når det kommer til innendørstrapper er det utrolig mye å velge mellom. Både når det gjelder formen til trappen, men også farge og materialvalg. Vi se mange som velger å bruke flere ulike materialer i samme trapp som for eksempel både tre og glass eller tre og stål. Dette kan være med på å skape et unikt uttrykk som passer din stil. I tillegg kan det være med på å skape et blikkfang i huset.

 

Det er viktig å tenke helhetlig når man skal velge seg en ny trapp. Stilen bør passe inn med resten av huset, og her kan vi i Trappeksperten også hjelpe deg med å fargetilpasse trinnene til å passe sammen med resten av tregulvet ditt. Vangen eller gelenderet kan også males i samme farge som veggen den henges på, for å gi trappen en helhetlig følelse og minimal kontrast.

 

Det viktigste er at din designtrapp gjenspeiler ditt uttrykk og passer inn i ditt hus. Disse trappene er gjerne mer kostbare, og da er det viktig at du osm kunde blir helt fornøyd, og følger deg ivaretatt underveis i prosessen. Vi bruker avansert software for å tegne trappen først. Dette gir oss mulighet til å enkelt gjøre justeringer sammen og at du blir 100% fornøyd. Sjekk ut vår Facebookside for flere bilder av lekre trapper. 

Trappeksperten holder til i Egersund, men vi tar på oss oppdrag i hele Stavangerregionen. Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat. 

Andre nyttige artikler

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Innendørs glassrekkverk

Hvorfor du bør installere glassrekkverk Installering av glassrekkverk kan gi et preg av tidløshet og eleganse til et...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

3 + 10 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no