Pusse opp trappen

mar 25, 2022

For mange er det ikke nødvendigvis økonomisk lønnsomt eller nødvendig å bytte ut hele trappen i huset. Men det betyr ikke at man ikke kan pusse opp trappen sin likevel. Det finnes enkle måter å gi trappen din et helt nytt uttrykk uten at hverken tid eller penger må stå i veien. Her gir vi deg 4 alternative måter å pusse opp trappen din på.

  • Male

En kostnadseffektiv og spennende måte du kan gi trappen din et nytt liv er å male den. En sliten og mørk trapp kan bli fresh og innbydende med noen lyse malingsstrøk. Eller du kan skape kontraster og et spennende uttrykk med sterke farger. Her er det kun fantasien som stopper deg.
Husk å bruk god tid på forberedelser og vask, for å skape et best mulig resultat som vil vare lenge.

 

  • Legge trappetrinnsteppe

For å skape et mykt og innbydende inntrykk kan du kle trappen din med trappetrinnsteppe. Dette er også en rimelig og spennende måte å gi trappen din et nytt uttrykk, som kan være med på å dempe akustikken i trappen. Trappetrinnsteppe kommer i forskjellige farger og teksturer, velg det som passer best til din stil.

Disse vil også fungere bra som en beskyttelse mot harde kanter for deg som har små barn.

 

  • Bytt ut trappetrinnene

Nå kan du enkelt få byttet ut hele det slitte trappetrinnet, ved trappefornyelse. Dette konseptet fungerer på både åpen, lukket og buet trapp.

 

  • Bytt ut gelender

Som vi tidligere har skrevet om er det nødvendig med gelender i trappen. Men hva slags farge og form du ønsker på det er opp til deg. Hva med et rundt gelender, gelender i et annet materiale eller så kan du rett og slett male dagens gelender? Skaff deg et tidløst gelender eller moderniser trappen din. Og hør med oss dersom du ønsker en skreddersydd løsning, vi hjelper deg.

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

4 + 7 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no