Mål på spiraltrapp

mar 8, 2022

Vi i Trappeksperten leverer selvsagt et stort utvalg spiraltrapper, i alle mål. Våre skreddersydde løsninger kommer i størrelser fra 120 cm, og helt opp i større løsninger til over 200 cm (som også er de vanligste målene). Men hvordan regner man ut mål på spiraltrapp?

 

Mål

Tenk på at ved en spiraltrapp så regner vi omkrets, og åpningen mellom etasjene er i all hovedsak kvadratiske. Dette i seg selv sier at en spiraltrapp er en plassbesparende trapp. Dersom du velger en trapp som går opp til et loft eller en hems, kan du med all fordel gå for en mindre løsning som 120 cm. Men dersom dette skal fungere som en daglig trapp ville vi valgt en større diameter, slik at man enkelt kan bære med seg både poser og ting mellom etasjene.

Dersom du er i tvil, tilbyr vi selvsagt befaring eller så kan du ringe oss for en prat om dine behov.

Fordeler

Det finnes flere fordeler ved å velge en spiraltrapp, og den største fordelen ved at man velger å installere en spiraltrapp i huset er at de tar vesentlig mindre plass enn en vanlige L-trapp eller en repostrapp. I tillegg kommer spiraltrapper i utallige design og fargekombinasjoner, slik at det vil passe godt inn i ditt hus. Vi leverer trappene med trinn i både tre og står, til både innendørs- og utendørsbruk.

Til slutt kan vi nevne at spiraltrapper ikke bare er økonomiske for plassen, men også for lommeboken. Vi leverer både skreddersydde løsninger, og modulløsninger.

Her kan du ta en kikk på modulløsninger. Vi nevner både Pinio, Solo Vertical, Novo og System som fine og elegante spiraltrapper.

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

4 + 3 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no