Innendørs glassrekkverk

mar 29, 2022

Hvorfor du bør installere glassrekkverk

Installering av glassrekkverk kan gi et preg av tidløshet og eleganse til et tradisjonelt rom som trenger et snev av modernitet. Glassrekkverk er en utmerket løsning for innvendig eller utvendig renovering som kan gi økt verdi til bolig- eller næringseiendommen din.

Når det gjelder utvendig glassrekkverk, velger mange huseiere glassrekkverk for bassenger, terrasse eller balkonger. Siden glass tåler tøffe værforhold, er mulighetene for utendørs bruk uendelige. En sikker bonus ved å installere glassrekkverk er estetisk appell uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Innendørs glassrekkverk kan gjøre underverker for hjemmet ditt. Dette inkluderer ofte en trapp komplett med glassrekkverk for trapper. Når det kommer til forskjeller er det i bunn og grunn ingen reell forskjell i utendørs og innendørs glassrekkverk, vi kan bruke samme materialer. Den eneste forskjellen vil være at utendørs kan det lønne seg å velge selvrensende glass, mens dette har liten betydning innendørs. Her må du selv gå over med vaskefilla.

Fordelene med glassrekkverk

Det finnes flere grunner til at vi ser en økning i glassrekkverkets populæritet de siste årene. For det første er montering av rekkverket enkelt. Når de er installert – noe som ikke krever store forberedelser – er glassrekkverk holdbare, enkle å rengjøre og vedlikeholde, gir sikkerhet og uhindret utsikt. Dette gjør dem perfekte for boliger og næringseiendommer.

Typer glassrekkverk

Det hjelper å kjenne de ulike typer glassrekkverk som finnes på markedet, slik at det er lettere å velge hvilket rekkverk som er det beste alternativet for din eiendom.

Rammeløst glassrekkverk.

Dette er rekkverk av glassdekke som ikke har rammer rundt kanten av glasspanelet. Rammeløst glassrekkverk utpeker seg som en favoritt for terrasser og balkonger. Grunnen er at disse glassrekkverkene kan tilpasses for å komplimentere terrassen din og er designet for å gi optimal sikkerhet.

Moderne glassbalkongrekkverk.

Det som skiller seg ut med denne typen glassrekkverk er det at glasspanelene er lettere å rengjøre og vedlikeholde enn andre glasspaneler.

Balkongrekkverk i herdet glass.

Glasspanelene som brukes i denne typen glassrekkverk gjennomgår en prosess med oppvarming og avkjøling. Resultatet er at glasset styrkes og gjør det enda mer holdbart. Visste du at herdet glass er seks ganger hardere enn standard glass? Desto større grunn til å vurdere å installere denne typen glasspaneler for utendørs bruk.

Hva koster et glassrekkverk?

Mange som vurderer å installere et nytt rekkverk i glass blir positivt overrasket over hvor rimelig det er å sette opp. Den totale kostnaden for å installere glassrekkverk avhenger av noen få variabler som stilen, tykkelsen og størrelsen/lengden på glassrekkverket. Dette betyr igjen at å gi en korrekt pris er vanskelig siden hvert prosjekt er individuelt. Men kontakt oss for en prat. Vi lover en både hyggelig prat og hyggelig pris.

Så enten du vurderer utendørs glassrekkverk eller innendørst glassrekkverk, kan du være ganske sikker på at fordelene ved å oppgradere eiendommen din med et rekkverk i glass er verdt investeringen.

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

1 + 8 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no