Det går rundt og rundt: Alt om vindeltrapper

apr 25, 2022

Vindeltrapper brukes i rom der du trenger å introdusere en vri (bokstavelig talt), eller hvor designeren ønsker at trappen skal gi rommet en mer effektiv eller annerledes følelse. Dessuten er et trapperekkverk den ukjente soldaten i enhver trapp, de estetiske egenskapene den kan ha for å bli fokuspunktet i ethvert interiør.

Sjekk hvorfor rekkverk er viktigere enn vi ofte tenker.

 

Noen ganger legges det til en vindeltrapp når det er begrenset plass. Vindeltrapper er lett å like og som løfter et hvert inne- eller uterom. De buede trappene er kjent for å gi en følelse av luksus og kunst.

For å gi vindeltrappen litt historie kan vi se gjennom arkitekturhistorien at de har blitt brukt som et lukseriøst tilskudd i herskapshus, palasser, kirker, etc. Selv om de laget korte «cameoer» i det 5. århundre f.Kr., fikk ikke vindeltrappen en skikkelig rolle i arkitekturen før en ble brukt i Trajansøylen i 115 e.Kr. I moderne tid har de sakte men veldig sikkert blitt en del av boligverden. Spesielt siden modellomfanget har økt betraktelig samtidig som prisene har gått ned.

 

Hvorfor du bør vurdere en vindeltrapp

 

  1. Plasseffektiv

En vindeltrapp sparer dyrebare kvadratmeter. Trappens vertikale natur sikrer at fotavtrykket ikke er like massivt sammenlignet med andre trapper. Å skape et plasseffektivt hjem er kampen for mange huseiere, spesielt i byene. En vindeltrapp kan ofte være den beste løsningen for akkurat dette formålet.

 

  1. Tilgang

Mange hus har en del død plass som ikke er lett tilgjengelig. Mens en tradisjonell trapp ikke passer inn i små rom, er det heller ikke en daglig løsning å bruke stige. Her kommer enkelt en vindeltrapp til sin rett.

 

  1. Tilpasning

En vindeltrapp kan tilpasses helt for å møte behovene til ditt og deres visjoner om rommet trappen skal plasseres i.

 

  1. Økonomisk

Denne trappen er det beste alternativet for en dere da den har lave kostnader for installasjon og innkjøp. Det vil også ofte gi en fin merverdi til boligen den blir installert i.

 

Vi ønsker å gi deg et godt tilbud på en flott vindeltrapp, ta kontakt så finner vi den løsningen som passer din bolig best.

Andre nyttige artikler

Spesialtrapp / Designtrapp

Holder du på å bygge hus, eller drømmer du om en totalrenovering hvor du ønsker å gi huset ditt den trappen den...

les mer

Spiraltrapp utendørs

Er du på jakt etter en spiraltrapp til utendørsbruk? Da kan Trappeksperten hjelpe deg. Vi leverer utendørstrapper til...

les mer

Innendørs glassrekkverk

Hvorfor du bør installere glassrekkverk Installering av glassrekkverk kan gi et preg av tidløshet og eleganse til et...

les mer

Ønsker du pristilbud eller rådgivning?

1 + 10 =

Trappeksperten AS

Vi verdsetter kvalitet og nøyaktighet høyt, og garanterer fornøyde kunder. Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser.

Orgnr: 920 210 244 

Kontakt oss

Ytre Torvhusvei 17
4374 Egersund

Telefon +47 46 90 11 32

E-post: post@trappeksperten.no

Datterselskap

Glassdeal.no